Dostava i plaćanje

Dostava i plaćanje

Da bismo ubrzali isporuku koristimo usluge brze pošte EuroExpress pa je vrijeme isporuke skraćeno na 7-14 radnih dana.

Vaši troškovi dostave:

-Narudžbe preko 199 BAM: Participacija kupcima za poštarinu iznosi 0 BAM (ostatak plaća Aliatic) + 2,00 BAM naknada za plaćanje pouzećem


-Narudžbe ispod 199 BAM: Participacija kupcima za poštarinu iznosi 4.99 BAM (ostatak plaća Aliatic) + 2,00 BAM naknada za plaćanje pouzećem

NAPOMENA:


Prilikom kreiranja narudžbe neophodno je da navedete, kao prijemnu adresu, onu na kojoj ćete biti u toku dana između 08 i 16h. U slučaju da je u prijemnoj adresi navedena adresa Vašeg radnog mjesta, potrebno je da navedete, osim Vašeg imena, i naziv firme. 

Nakon nekoliko dana, dobiti ćete mail obavijest iz našeg skladišta da je Vaša pošiljka spakovana i isporučena dostavljaču, odnosno da je krenula na put kroz Europu prema Vama. Sve pošiljke šaljemo posredstvom kurirske službe firme EuroExpress. Dostavljač će Vas kontaktirati telefonom kako bi se precizno dogovorio sa Vama o terminu i mjestu isporuke. 


Preporučujemo da pošiljke ne preuzimate ukoliko vidite vidljivo oštećenje na paketu, istu otvorite odmah nakon prijema (plaćanja i preuzimanja) i provjerite da li je roba neoštećena. Ako se ova neugodna situacija dogodi, obavijestite nas bez odgađanja (najkasnije slijedeći radni dan) na e-mail podrska-ba@Aliatic.com - situaciju ćemo riješiti što je prije moguće.

f
Proizvod je dodan u korpu.